به گزارش اتقان؛ به نقل از ایکنا، نشست هماندیشی مرکز رشد و شکوفایی واحدهای فناوری و هنر قرآنی، ۲۴ آذرماه با حضور نمایندگان تعدادی از مؤسسات قرآنی به منظور بسترسازی برای فعالیت آموزشی این مراکز در دوران کرونا در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار شد.
محمد ابویی، مشاور رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان، سیدنعیم اورازانی، سرپرست مرکز رشد هنر و فناوریهای قرآنی، محبوبیان معاون فناوری مرکز رشد، مجتبی عظیم پور از اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل های قرآن و عترت کشور نیز در این نشست حضور داشتند.
اورازانی گفت: باید به تعریف استانداردی در زمینه آموزش قرآن به صورت مجازی برسیم، اینکه چه تعداد فراگیر میتواند در یک کلاس در رشتههای مفاهیم، حفظ و قرائت قرآن حضور داشته باشد، نکته مهمی است، زیرا در کیفیت آموزش مؤثر خواهد بود. همچنین مهمترین مشکلی که در زمینه آموزش مجازی وجود دارد، سرعت پایین اینترنت و فرصت آموزش استفاده از نرمافزارهای قرآنی است.
وی ادامه داد: بازخورد گرفتن از فراگیران در فضای مجازی نیز حائز اهمیت است. باید سازوکار درستی برای آن تعریف شود تا بتوان بر نقاط ضعف آموزشها را برطرف کرده و نقاط قوت تأکید کرد.
هماندیشی با کانونهای قرآنی برای آموزش قرآن مجازی
نمایندگان کانونهای قرآنی نیز به مشکلات و نیازهای خود در رابطه با آموزش قرآن از راه دور اشاره کردند. یکی از مشکلات اغلب کانونها، ضعیف بودن سرعت اینترنت است که آموزش را با اختلال دچار میکند به ویژه آموزش برای فراگیرانی که در خارج از کشور حضور دارند.