به گزارش اتقان، به نقل از ایکنا، نشست مدیران مؤسسات قرآنی استان کرمانشاه، روزگذشته ۱۷ شهریور در سالن جلسات ادارهکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با محمد انجم شعاع، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور برگزار شد.
در این نشست که به مسائل و مشکلات مدیران و مربیان استان کرمانشاه پرداخته شد محمد انجم شعاع، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور با اشاره به ظرفیتهای گسترده مراکز قرآنی، اظهار کرد: باید میزان و معیار ما مطالبات رهبر معظم انقلاب باشد و آن رسیدن به سبک زندگی قرآنی و اسلامی است که برای رسیدن به این هدف باید عزم هماهنگی وجود داشته باشد و نقطه شروع این مطلب مراکز قرآنی ما است.
وی افزود: امروز تربیت ۱۰ میلیون حافظ که مطالبه رهبر معظم انقلاب است باید در دستور کار مراکز قرآنی قرار گیرد چرا که نزدیک به ۱۱ سال از مطالبه ایشان میگذرد و ما فاصله بسیار زیادی از این موضوع داریم.
انجم شعاع با اشاره به موضوع یاد شده، گفت: اتحادیه قرآنی با استفاده و بهرهگیری از ظرفیت مؤسسات قرآنی بهدنبال تحقق خواست مقام معظم رهبری است و تحقق این موضوع به همت و توان مراکز مردم نهادی، چون مؤسسات قرآنی در دل مردم شدنی است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور در ادامه از مدیران مؤسسات خواست تا به ارائه نظرات و مشکلات خود و پیشنهاداتی که در راستای رفع مشکلات جامعه قرآنی به ویژه مؤسسات قرآنی دارند، بپردازند و اظهار کرد: معتقدیم آنچه که شما عزیزان بیان میکنید میتواند زمینهساز رفع بسیاری از مشکلات باشد چرا که در پس بسیاری از نظرات و پیشنهادات شما ایدههای خوبی برای مدیران بالادستی وجود دارد که میتواند در کلان مورد استفاده قرار گیرد.
در ادامه این نشست بهاره بامشاد، مدیر مؤسسه قرآنی قائم آلمحمد (ص) استان کرمانشاه به موضوع معرفی مربیان توانمند و صاحب امتیاز به دارالقرآنها برای جذب و اینکه سهمیه آن برای هر استان چگونه است اشاره کرد و گفت: این موضوع را حق تلاشگران عرصه قرآن میدانم چراکه امروز آموزش و پرورش ما نیازمند مربیان و معلمان توانمند قرآنی است و آیندهسازان این مرز و بوم باید در حوزه قرآن و عترت به نحوی شایسته تربیت و به جامعه معرفی شوند.
وی تأکید کرد: آموزش و پرورش ما به حضور فعالین عرصه قرآنی همچون مدیران و مربیان دلسوز و توانمند قرآنی نیازمند است و معتقدم این میدان عمل قرآنیان است و کارنامه عمل هر یک از فعالان قرآنی در سطح مراکز قرآنی مُهری بر این سند است.
در ادامه این نشست نیز مدیران مؤسسات قرآنی استان کرمانشاه هریک به طرح موضوعاتی، چون صدور کد برای مربیان قرآنی، سطحبندی مؤسسات، بیمه فعالین، وامهای اختصاص داده شده به مؤسسات قرآنی و درخواست برای تسهیل در پرداخت وامها، صدور مجوز برای مؤسسات جدید، برگزاری دورههای قرآنی ویژه مدیران و مربیان و مباحث مالی مؤسسات پرداختند که با توضیح مدیرعامل اتحادیه کشوری و پیمان سلیمی، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه همراه بود.