به گزارش اتقان، به نقل از روابط عمومی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، محمد انجمشجاع، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور، در سفر به استان هرمزگان و در دیدار مشترک با مدیران کل ارشاد، اوقاف و امور خیریه و تبلیغات اسلامی هرمزگان به ارائه مقدماتی از نحوه ادغام اتحادیههای قرانی پرداخت و اظهار کرد: هماکنون ۳ هزار موسسه قرآن و ۴۵۰ مهد کودک قرآنی و ۱۶ مرکز شبانهروزی قرآنی در کشور فعالیت دارند و در مجموع ۲۷ هزار و ۲۴۰ مربی قرآنی مشغول آموزش در سراسر کشور هستند.
وی افزود: اقدامات بسیار خوبی در جهت گسترش فرهنگ قرآنی صورت گرفته است که میتوان به انعقاد تفاهمنامه آموزش قرآن به معلمان، دستگاههای نظامی، نیروهای مسلح و ناجا اشاره کرد که این تفاهمنامه در سایر حوزهها نیز در حال انجام است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت کشور با اشاره به بیمههای قرآنی، بیان کرد: ۴ هزار و ۷۰۰ فعال قرآنی تحت پوشش بیمه قرآنی قرار گرفتهاند و این آمار تا سال آینده به بیش از شش هزار و ۷۰۰ نفر خواهد رسید.
انجمشعاع نقش ادارات و سازمانهایی همچون ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی را در حمایت از مؤسسات قرآن و عزت و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه بسیار مؤثر دانست.
تمامی نهادها گسترش فرهنگ قرآنی را در رأس امور قرار دهند
اسماعیل جهانگیری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز در این نشست بیان کرد: قرار گرفتن همه تشکلهای قرآنی زیر نظر یک اتحادیه قرآنی اتفاق خوبی است، این اقدام مبارک باعث همافزایی، مشارکت، تعامل، شناخت ظرفیتها، بهبود آموزش و کیفیت قرآن آموزی و … شده است.
وی با بیان اینکه بیشتر دغدغههای مؤسسات قرآن و عترت در زمینه مشکلات مکانی، مالی و اعتباری است که برای آن باید راهحلهای لازم در نظر گرفته شود، تصریح کرد: وضیعت اتحادیه قرآن و عترت بهتر از قبل شده اما مطلوب نیست و لازم است مؤسسات و در رأس آن اتحادیه ارتباط بیشتری با ادارات متولی داشته باشد تا رویکردهای قرآنی در اولویت قرار گیرد.
مدیرکل ارشاد هرمزگان با بیان اینکه وضعیت قرآنی در شأن جامعه ایران اسلامی نیست و توقع میرود این حوزه به مهمترین اولویت جامعه تبدیل شود و در این صورت است که بسیاری از مشکلات جامعه مرتفع میشود، عنوان کرد: همه ادارات و سازمانها باید گسترش قرآن و مفاهیم آن را در رأس امور قرار دهند و مسیر خادمان قرانی را در ترویج آن هموار سازند. از سویی دیگر بسیاری از مؤسسات از لحاظ مدیریتی و کارآمدی چندان وضعیت مطلوبی ندارند و چند موسسه قرآنی عامل و کارآمد بهتر از تعداد بیشمار موسسه ناکارآمد است.
جهانگیری در پایان با اشاره به برگزاری تورهای قرآن و عترت، یادآور شد: ضرورت دارد تورهای تخصصی قرآن و عترت برای بازدید و تبادل تجربه از مؤسسات فعال و پیشروی کشور صورت گیرد.
گفتنی است، مدیرعامل اتحادیه کشوری در این دیدار با جمعی از مدیران موسسات قرآنی استان نیز دیدار نمود.