به گزارش اتقان، در ادامه سلسله نشست های مشترک مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت و هیئت مدیره اتحادیه های موسسات و تشکل های قرآنی استانها، اعضای هیئت مدیره اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت استان گلستان، به بیان مشکلات و مسائل و ارائه پیشنهادات خود پرداختند.
در این جلسه که روز شنبه ۱۵ آذر با حضور آقای انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری موسسات و تشکل های قرآن و عترت، خانم دکتر محترم قلی پور مدیرعامل اتحادیه استان، آقای دکتر سیدمرتضی حسینی امین رئیس هیئت مدیره، آقای علی اصغر زنگانه نایب رئیس هیئت مدیره و خانم فاطمه کریمی، خانم اعظم بیگی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت استان گلستان حضور داشتند.
در ابتدای این جلسه آقای محمد انجم شعاع عنوان کرد: استان گلستان از استان های پرتلاش و دارای مدیران قوی است که هر یک از این پیشکسوتان به تنهایی توانایی اداره ساختار های بزرگ قرآنی را دارند و این طرفیت فوق العادیه ایست که در این استان نهفته است و به همین دلیل اقدامات فراتر از استان و ملی در کارنامه قرآنی این استان ثبت شده است.
سپس خانم قلی پور مدیرعامل اتحادیه استان گلستان ضمن ارئه گزارش کلی از اقدامات و فعالیت های این اتحادیه عنوان کرد: این اتحادیه قریب به ۴۰۰ ساختار قرآنی اعم از خانه قرآن و موسسه را تحت پوشش دارد، و در دوران کرونا نیزبا همت والای مؤسسات استان، ۱۰۰ هزار ماسک تولید و در اختیار نیازمندان قرار داده است، این اتحادیه همچنین در زمینه فعالیت های آموزشی نیز فعالیت های خوبی داشته است و جزء استان های موفق در این حوزه بوده است.
در ادامه این جلسه حاضرین به نکاتی اشاره کردند که به عنوان مشکلات این استان مطرح و به آن ها اشاره می شود:
۱- این اتحادیه با همه وسعت فعالیت خود، تنها از یک اتاق جهت مدیریت و اداره امور قرآنی استان برخوردار است که اصلا شرایط مطلوبی نیست.
۲- متاسفانه بودجه جاری اتحادیه اصلا روشن نیست و برای تامین بودجه جاری اتحادیه باید کاری کرد
۳- یکی از اهداف مهم مجموعه قرآنی کشور جهت دهی سیاستهای حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی برای رسیدن به یک مرکز تولید فکر ، سیاست ، محتوا، برنامه ریزی و مدیریت واحد برای قرآن کریم باشد
۴- برای رفع مشکل بیمه قرآنیان و مشکلاتی که در صندوق هنرمندان وجود دارد و موسسات را به تعطیلی کشانده از اتحادیه کمک می خواهیم.
۵- از اتحادیه کشوری می خواهیم که موجی از فعالیت ها را آغاز کند که باعث شادی موسسات شود.
۶- قدم های اتحادیه کشوری باید ریشه ای باشد و در جهت رفع مشکل مکان مؤسسات از حسیسنیه ها و تکایا نیز استفاده شود.
۷- استان گلستان با مشکل فضای مجازی و سامانه آموزشی، همچنین آموزش و توجیه مدیران موسسات مواجه است.
۸- در خصوص وام ۴ درصد کارآفرینی، قرار هست طرح موسسات در سامانه بارگذاری شود، ثبت طرح ها در این سامانه با مشکلاتی مواجه است و اکثر موسسات نتوانستند طرح هایشان را بارگذاری کنند.
۹- یکی از مشکلاتی که در حوزه موسسات وجود دارد، بحث کرونا و تعطیلی موسسات است، اولین اقدام اتحادیه باید احیا و بازگشت موسسات به فعالیت های گذشته باشد.