به گزارش اتقان، در ادامه سلسله نشست های مشترک مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت و هیئت مدیره اتحادیه های موسسات و تشکل های قرآنی استانها، اعضای هیئت مدیره اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت استان چهارمحال و بختیاری، به بیان مشکلات و مسائل و ارائه پیشنهادات خود پرداختند.
در این جلسه که روز شنبه ۱۵ آذر با حضور آقای انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری موسسات و تشکل های قرآن و عترت، خانم ها خسروی رئیس هیئت مدیره اتحادیه استان چهارمحال و بختیاری، امیری بازرس هیئت مدیره این استان، حسینی عضو هیئت مدیره و آقای بهرامی دیگر عضو هیئت مدیره اتحادیه استان چهارمحال و بختیاری حضور داشتند سرکار حانم خسروی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های این اتحادیه، حاضرین به نکاتی اشاره کردند که به عنوان مشکلات این استان مطرح و به آن ها اشاره می شود:
۱- اتحادیه استان چهارمحال و بختیاری در کنار محرومیت های خاص این استان، علی رغم اینکه تلاش اعضای هیئت مدیره یکی دو سالی هست که انسجام خود را از دست داده است،.
۲- یکی از مشکلات استان، تغییرات مستمر مسئولین دارالقرآن است، ۳ نفر جابه جایی در سال های اخیر انجام شده و عدم به ثبات رسیدن اتحادیه را موجب شده است.
۳- مهمترین دغدغه هیئت مدیره استان، بازگشت هویت واقعی اتحادیه در جامعه است.
۴- ارتباط اتحادیه با کمیسیون فرهنگی مجلس و فراکسیون قرآن و عترت از جمله مطالبات استان است.
۵- به دلیل ضعف اتحادیه کشوری و استانی ارتباط خوب با مجمع خیرین قرآنی شکل نگرفته از اتحادیه کشوری درخواست ورود جدی به این حوزه را داریم.
۶- در حال حاضر تعامل اتجادیه بت مسئولان استان محکم نیست و شاید آشنایی کافی با این مجموعه مردم نهاد ندارند پیشنهاد می گردد؛ با نمایندگان محترم ولی فقیه این ارتباط هماهنگی شود
.
۷- پیشنهاد می گردد ظرفیت وقف خیرین قرآنی را فعال سازیم.
۸- ضرورت ایجاد ارتباط تنگاتنگ با مجلس، ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی جهت اخذ اعتبارات متذکرکمی شویم
۹- پیشنهاد می گردد در صدا و سیما وقتی گرفته شود جهت معرفی جایگاه اتحادیه و نقش مردم در توسعه فرهنگ قرآنی همچنین معرفی ظرفیت های موسسات و اتحادیه .
۱۰- استانداران و مسئولین هیچ اهتمامی به برنامه های قانونی ندارند. اتحادیه کشوری مسئول فعال سازی این ظرفیت هاست.
۱۱- تکلیف اعتبار سال ۹۸ استان، مشخص نیست لذا درخواست پیگیری داریم.
۱۲- اگر توافق بین اتحادیه کشوری و دستگاه های حاکمیتی را داشته باشیم، قادر خواهیم بود کارها را پیگیری کنیم.
۱۴- در خصوص کارآفرینی با ستاد اجرایی حضرت امام باید رایزنی کنید.
۱۵- شایسته سالاری باید در انتخابات هیئت مدیره اتحادیه های استانی حاکم شود.
۱۶- در مورد بیمه مربیان، با هماهنگی ارشاد تعیین تکلیف شود