به گزارش اتقان؛ آقای محمد انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت، روز گذشته ضمن بازدید از این خبرگزاری در نشست مشترک با آقای محمدحسین حسنی، سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان و مدیرعامل خبرگزاری ایکنا، حضور یافت.
در ابتدای این نشست، آقای حسنی گزارشی از فعالیتهای مراکز مختلف این سازمان از جمله مرکز رشد واحدهای فناوری هنرهای قرآنی، پژوهشکده میان رشته ای قرآنی، مرکز مشاوره سبک زندگی اسلامی و… و برنامههای توسعهای ایکنا در حوزههای داخلی و بینالمللی ارائه داد.
وی افزود: این سازمان از نظر تعداد کاربران در شرایط کرونا با مشکل جدی مواجه نشده است و همانند دیگر مراکز و واحدهای این نهاد انقلابی کشور، در حوزه قرآنی و فرهنگی خود را بهروز نگه داشته است و به دلیل اهمیت یافتن فضای مجازی بهدنبال عرضه این نوع خدمات به ویژه طراحی و راهاندازی پلتفرمهای بومی هستیم.
سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان با اشاره به اینکه در زمینه عرضه پلتفرمهای قابل استفاده برای مؤسسات قرآنی آماده هستیم و حتی به ابعاد بینالمللی این کار نیز اندیشیدهایم، تصریح کرد: قصد ورود به طراحی پلتفرمهای بومی در حیطه شبکههای اجتماعی هستیم، چرا که معتقدیم، نظام معنایی پلتفرمهای در حال حاضر در کشورمان که خود را بومی معرفی میکنند، بر اساس نظام معنایی اسلامی نیست و همان شیوه غربی است. با بضاعت موجود خود بر آن هستیم در این زمینه نیز نگاه مؤثری داشته باشیم.
در ادامه نیز آقای انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت ضمن ارائه گزارشی ازفعالیت های اتحادیه گفت: مدتهاست که با فعالیتهای جهاددانشگاهی آشنا هستم و ارتباط خوبی با سازمان قرآنی دانشگاهیان و ایکنا دارم. در ادامه این ارتباط دوجانبه، مناسب است تا به فصل جدیدی از تعاملات دو مجموعه و ترسیم نقشهای مشترک فکر کنیم، تا هر چه سریعتر در راستای رفع مشکلات مؤسسات قرآنی قدم برداریم.
انجمشعاع با اشاره به ظرفیت های پنهان موسسات قرآنی اشاره و عنوان کرد: در ایام کرونا، بخشی از ظرفیت های احضا نشده موسسات، فرصت بروز و ظهور پیدا کردند، به طور مثال بسیاری از موسسات در ایام کرونا به تولید گسترده ماسک و اقلام بهداشتی پرداختند و نشان دادند که از چنین ظرفیتی میتوان برای تولیدات فاخر فرهنگی بهرهمند شد. همچنین باید مدیران مؤسسات قرآنی را به این باور رساند که میتوانند نگاهی عمیقتر از برگزاری صرف کلاسهای آموزشی در حد محله و منطقه خود داشته باشند.
وی اظهار کرد: سه هزار مؤسسه قرآنی در کل کشور زیر نظر اتحادیه اعم از دارای مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت دارند که متاسفانه حدود ۷۰۰موسسه منحل شده و ۶۰۰ موسسه در شرایط فعلی بیماری کرونا، به دلیل نداشتن زیرساخت های مناسب از جمله زیرساخت های اموزش مجازی غیر فعال شدند واین اتفاق جای تاسف دارد.
مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل های قرآن و عترت کشور عنوان کرد: در این زمینه ضروریست کارگروه مشترکی بین اتحادیه کشوری و سازمان قرآنی دانشگاهیان شکل گیرد تا منجر به انعقاد تفاهمنامه همکاری شود.
در پایان این نشست، در خصوص استفاده از پورتال و سامانه های آموزشی مرکز تخصصی آموزش های مجازی سازمان قرآنی دانشگاهیان توافقات اولیه صورت گرفت و مقرر شد طی هفته آینده این موضوع تبدیل به تفاهم نامه همکاری شده و مورد اجرا قرار گیرد.