به گزارش اتقان، در ادامه سلسله نشست های مشترک مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل های قرآن و عترت و هیئت مدیره اتحادیه های مؤسسات و تشکل های قرآن و عترت استان ها، اعضای هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات و تشکل های قرآن و عترت استان کردستان، به بیان مشکلات و مسائل و ارائه پیشنهادات خود پرداختند.
این جلسه روز جمعه ۲۱ آذر با حضور آقای انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکل های قرآن و عترت و آقایان: فرید عزت پور، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل های قرآن و عترت استان کردستان، سید بهاالدین حسینی، رئیس هیات مدیره، سید عباس حسینی نایب رئیس، محمد امین اسدی، محمود مردوخیان، عضو هیئت مدیره اتحادیه این استان، خانم زهرا زندی دبیر هیئت مدیره این اتحادیه و مجد غفوری بازرس این اتحادیه برگزار شد.
در این نشست آقای عزت پور مدیرعامل اتحادیه استان کردستان گزارشی از از اقدامات و فعالیت های استان ارائه و عنوان کرد: این استان از استان هایی است که با همدلی و مودت برگرفته از آیه « رُحَماءُ بَينَهُم ۖ»، فعالیت خود را دنبال می کند. از مزیت های عمده این استان می توان به شوق آحاد مردم این خطه به قرآن اشاره کرد، خانواده ها از طفولیت این عشق را به فرزندانشان آموزش می دهند.
وی افزود: متاسفانه بدلیل کرونا و عدم حمایتهای لازمه شاهد تعطیلی بیش از ۸۰ درصد مؤسسات این استان هستیم.
در ادامه حاضرین به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادت خود پرداختند که به برخی از این موارد اشاره می شود.
۱- متاسفانه معلمین و مدیران قرانی استان از به بیمه قرآنیان بخوبی بهره مند نیستند و مشخص هم نیست چگونه باید این مسیر را تعقیب کرد.
۲- انتظار داریم مسئولان کشوری همچون مقام معظم رهبری به این استان نگاه ویژه ای داشته باشند.
۳- نهادهایی از جمله شهرداری ها، ادارات، زندان ها و… را به عقد تفاهم نامه و واگذاری امور آموزش قرآنی به مؤسسات ملزم نماییم.
۴- برای هزینه های جاری و پرداخت حقوق تنها کارمند اتحادیه دچار مشکل هستیم.
۵- بواسطه مشکلات اقتصادی توان پشتیبانی از مؤسسات قرآن را نداریم.
۶- ضرورت ایجاد بستر فضای مجازی و آموزش در فضای مجازی.
۷- باید در حوزه فعالیتهای قرانی از کارهای جزیزه ای پرهیز کنیم.
۸- بودجه اختصاصی به مناطق محروم تزریق نشده و ما همچنان به اتحادیه کشوری چشم دوخته ایم.
۹- انتقاد از انحصار پخش تلاوت قاریان استان های تهران و خراسان رضوی در صدا و سیما،تلاوت های دیگر استان ها بخوبی دیده نمی شود و انتطار داریم قاریان استان ها دیده شوند.
۱۰- آموزش و پرورش مدارک حفظ مؤسسات را برای مدارس نمونه قرار داده است.
۱۱- جلسات هم اندیشی که همه مؤسسات بتوانند در ان شرکت کنند مورد نیاز است.
۱۲- عدم تمدید مجوز فعالیت های قرآنی به موقع انجامی نمی شود و اتحادیه باید خودش اقدام کند.
۱۳- مکاتبه ای با نمایندگان مجلس و نماینده ولی فقیه انجام شود و جلسه ای با اتحادیه ترتیب داده شود.
۱۴- دیداری با شخص رهبر معظم انقلاب صورت بگیرد تا در این دیدار مطالبات حضرت آقا در خصوص سامان دهی فعالیت های قرآنی احصاء شود.