مدیرکل آموزش و سنجش حفظ قرآن سازمان دارالقرآن الکریم گفت: پانزدهمین آزمون ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با حضور هشت هزار و ۷۳۸ حافظ قرآن روز جمعه (دهم مرداد) برگزار میشود.
به گزارش اتقان، محمد رمضانیفر گفت: اولین مرحله از آزمون پانزدهمین دوره ارزیابی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم ساعت ۹ صبح جمعه دهم مرداد به صورت همزمان در سراسر کشور و در ۸۲ حوزه برگزار می شود. البته ثبت نام برای شرکت در این آزمون در بهمن و اسفند سال گذشته انجام شده بود ولی به دلیل شرایط کشور در پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا این آزمون تاکنون سه بار به تعویق ا فتاده است.
وی افزود: در این آزمون هشت هزار و ۷۳۸ حافظ قرآن شرکت می کنند که دو هزار و ۹۰۵ نفر حافظ ۱۰ جزء، هزار و ۲۵۰ نفر حافظ ۲۰ جزء و چهار هزار و ۵۸۳ نفر حافظ کل قرآن هستند. در رشته ۱۰ جزء تعداد شرکت کنندگان شامل دو هزار و ۴۹۵ زن و ۴۱۰ نفر مرد، در رشته ۲۰ جزء هزار و ۸۱ زن و ۱۶۹ مرد و در رشته حفظ کل قرآن دو هزار و ۸۷۱ زن و هزار و ۷۱۲ مرد می باشد.
حافظان قرآن باید پیش از ساعت هشت و نیم در محل آزمون حاضر شوند و با توجه به شرایط کشور ضرورت دارد شیوه نامه بهداشتی در محل آزمون و توسط حافظان رعایت شود و از ورود کسانی که شیوه نامه های اعلام شده مبنی بر استفاده از ماسک و دستکش را رعایت نکرده باشند، جلوگیری خواهد شد.
مدیرکل آموزش و سنجش حفظ قرآن سازمان دارالقرآن الکریم ادامه داد: شرکت کنندگان تا نیمه شب پنجشنبه فرصت دارند کارت ورود به جلسه را از سایت سازمان دارالقرآن الکریم دریافت کنند و نتاریج این آزمون اوایل مهر ماه از طریق پایگاه اطلاع رسانی تلاوت (سازمان دارالقرآن الکریم) به اطلاع خواهد رسید.
رمضانی فر اضافه کرد: قبول شدگان این آزمون به مرحله دوم یعنی آزمون شفاهی راه پیدا می کنند و مرحله سوم آزمون نیز اوایل بهمن برگزار خواهد شد البته برنامه ریزی با توجه به شرایط کشور صورت گرفته و ممکن است تغییراتی ایجاد شود.
وی همچنین گفت: کار ۹۵ درصد از حافظان در مرحله دوم به پایان می رسد. چون مدارک درجه های یک، دو و سه به حافظان ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و کل قرآن اعطا می شود و حافظان ۱۰ جزء مدرک دیپلم، حافظان ۲۰ جزء مدرک همطراز فوق دیپلم و حافظان کل قرآن کریم مدرک همطراز کارشناسی دریافت می کنند. بنابر این حافظان کل با قبولی در مرحله دوم این آزمون می توانند در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کنند و در صورت پذیرفته شدن در کنکور، مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث به آنان داده می شود و می توانند به عنوان دانشجوی کارشناسی ارشد به تحصیل خود ادامه دهند.
رمضانی فر افزود: حافظانی که بتوانند حد ارتقاء لازم را به دست آورند وارد مرحله سوم یعنی آزمون مفردات قرآن کریم می شوند و در صورت موفقیت مدرک همطراز کارشناسی ارشد را دریافت می کنند.